Partizan počinje takmičenje u LE protiv AZ Alkmara

Izvor: Akter, 28.Avg.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan počinje takmičenje u LE protiv AZ Alkmara

Fudbaleri Partizana počeće ovosezonsko takmičenje u Ligi Evropa na domaćem terenu u Beogradu protiv holandskog AZ Alkmara, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (Uefa)

Partizan će ove sezone u Ligi Evropa igrati u Grupi L sa španskim Atletikom iz Bilbaa, holandskim AZ Alkmarom i nemačkim Augsburgom, a posle današnjeg žreba utvrđen je i kalendar takmičenja.

Prvu utakmicu Partizan će igrati 17. septembra u Beogradu protiv AZ Alkmara, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << drugom kolu, 1. oktobra u Nemačkoj protiv Augsburga.

U trećem kolu 22. oktobra, crno-beli će igrati na svom terenu protiv Atletika, a u četvrtom 5. novembra protiv tog kluba u Španiji.

Crno-beli će u petom kolu, 26. novembra igrati u Holandiji protiv AZ Alkmara, a u poslednjem kolu u Beogradu protiv Augsburga, 10. decembra.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evropska Unija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilbao? Ništa bolji od Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2015

Utešnu, ali više nego objektivnu epizodu u Ligi Evrope, fudbaleri Partizana počinju od susreta sa holandskim AZ Alkmarom, 17. septembra, samo pet dana posle "večitog derbija" protiv Crvene zvezde u Super ligi...Potom sledi gostovanje Augsburgu (1. oktobar), a onda u Beograd stiže Atletik Bilbao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.