Partizan otpušta Vilsona?!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan otpušta Vilsona?!

Partizan baš nema sreće sa izborom plejmejkera u poslednje dve sezone. Izgleda da je na pomolu ekspresni rastanak sa igračem koji je trebalo da bude veliko pojačanje na ovoj poziciji...

Posle jučerašnjeg poraza Partizana na gostovanju Cedeviti u Zagrebu (75-72), jedan od najkritikovanijih košarkaša crno-belih na društvenim mrežama bio je novi plejmejker Džamar Vilson.

On ni ovoga puta nije odigrao na očekivanom nivou, nije pokazao da može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bude pravo pojačanje za Partizan, a kako je igrao najbolje ilustruje čak osam izgubljenih lopti protiv Zagrepčana, ili ova rampa koju mu je u prvom poluvremenu postavio Henri Voker.

Već par sati posle utakmice pojavile su se spekulacije da se Vilson neće još dugo zadržati u Partizanu, a danas su dodatno podgrejane vešću objavljenoj u ''Kuriru'', koji prenosi da se reprezentativcu Finske američkog porekla zaista sprema otkaz.

Džamar Vilson je od dolaska u Partizan odigrao samo tri utakmice na kojima je ukupno upisao 12 poena. Sinoć je u Zagrebu imao značajniju minutažu zbog povrede prvog pleja Aleksandra Cvetkovića, ali priliku očigledno nije iskoristio.

Ipak, treba napomenuti da potvrda rastanka sa Vilsonom još uvek nije stigla iz kluba, pa će možda iskusni košarkaš i imati još prilika za dokazivanje u crno-belom dresu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASTANAK NA POMOLU: Došao kao najveće pojačanje, a sad već napušta Partizan!?

Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015

Košarkaški klub Partizan mogao bi da raskine saradnju sa svojim dugo najavljivanim velikim pojačanjem.. . Kako prenosi list ”Kurir”, KK Partizan nije zadovoljan partijama Džamara Vilsona i uskoro bi moglo da dođe do prekida saradnje. . Amerikanac sa finskim pasošem je za Partizan odigrao samo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.