Partizan o isključenju Zvezde: Poštovaćemo odluku Saveza!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan o isključenju Zvezde: Poštovaćemo odluku Saveza!

Na pitanje novinara, a vezano za mišljenje prema Regionalnoj ligi posle isključenja Crvene zvezde, iz Partizana su odogovorili da će slediti stavove Vaterpolo saveza Srbije.

Nedavno isključenje crveno-belih nije izazvalo mnogo reakcija, i zbog činjenice da Regionalna liga ne nudi prohodnost igranja u evropskim kupovima, srpski klubovi ionako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su se žalili na poteškoće prilikom organizovanja putovanja. U svakom slučaju, najtrofejniji srpski klub podržaće svaku odluku Vaterpolo saveza Srbije.

Inače, crno-bele sutra na Banjici očekuje nova runda Evrolige, a rival je dubrovački Jug. Tim će biti jači za oporavljenog Gavrila Subotića.

- Odigraćemo šest utakmica u 12 dana sa vrlo kvalitetnim protivnicima, a sve su nam vrlo bitne. Takav ritam iziskuje veliki kako psihički i fizički napor. Momci su do sada fizički sve dobro podneli, ali na mentalnom planu smo imali padove. Nadam se da ćemo protiv Juga da izbegnemo padove i da se pokažemo u dobrom svetlu - rekao je trener Partizana, Vladimir Vujasinović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.