Partizan konačno rešio pitanje pleja!

Izvor: MVP.rs, 04.Mar.2015, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan konačno rešio pitanje pleja!

Amerikanac sa nigerijskim pasošem će pojačati srpskog šampiona.

Partizan NIS je već duže vreme u potrazi za plejmejkerom, koji bi mogao da poveže igru tima. Trener Duško Vujošević je mesecima govorio da se klub neće zadovoljiti bilo kojim igračem koji pokriva poziciju "jedan", već da to mora biti košarkaš koji poseduje kvalitet dostojan šampiona Srbije.

Tako je izbor pao na Džoša Akojnona (180, 29), Amerikanca sa nigerijskim pasošem, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a njegov menadžer, Skot Nikols, potvrdio je za "Novosti" da je potpisao ugovor do kraja sezone.

Omaleni plejmejker važi za sjajnog šutera i poentera, što pokazuju i cifre koje ima u ligi Kine (31,9 poena i 3.5 asistancija). Takođe, ima i odličnu kontrolu lopte.

(foto: cbssports.com)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrdio i agent: Akonjon potpisao za Partizan, stiže do kraja nedelje

Izvor: Sportal.rs, 04.Mar.2015

Ugovor je potpisan do kraja sezone, a dolazak Džoša Akonjona se očekuje do kraja nedelje. Na ovaj način KK Partizan rešio je problem na poziciji plejmejkera. Amerikanac (180 cm, 29) koji poseduje nigerijski pasoš je i zvanično postao član kluba iz Humske, koji je tako završio višemesečnu potragu...

Nastavak na Sportal.rs...

Vujošević: "Akonjon je pravi izbor"

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2015

Strateg KK Partizan NIS Duško Vujošević potvrdio je angažovanje plejmejkera Džoša Akonjona i istakao da se nada da je Amerikanac pravi izbor.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.