Partizan doveo prvo pojačanje! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan doveo prvo pojačanje! (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan počeo je rekonstrukciju ekipe koju če naredne sezone voditi Miroslav Muta Nikolić.

Crno-beli su, posle trenera, angažovali i prvo pojačanje.

U pitanju je Australijanac Tom Vilson (20) sa kojim je najtrofejniji srpski klub već potpisao ugovor, prenose Večernje novosti.

Ovog momka svojevremeno je na Sautern metodist univerzitet (SMU) doveo legendarni Leri Braun, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se Vilson tamo nije dugo zadržao, jer je Braun zbog neslaganja sa upravom fakulteta, podneo ostavku.

Vilson nije Partizanova želja "od juče".

Poznato je da je beogradski klub pratio njegove igre pre nekoliko godina na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina, kada je "kengure" doveo do finala (2014), sa prosekom od 12,3 poena i 6,6 skokova, uključujući i 23 poena u meču za zlato protiv SAD.

Godinu dana kasnije, sa selekcijom U19, stigao do sedmog mesta na planeti (prosek 6,4 poena i 4,4 skoka).

Zaa Vilsona je, navodno, postojalo interesovanje mnogih drugih klubova, ali je Partizan uspeo da ga privoli da od naredne sezone bude adut trenera Nikolića.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Čekajući Mutu - Partizan angažovao prvo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2017

Košarkaški klub Partizan NIS angažovao je prvo pojačanje za narednu sezonu, a radi se o mladom reprezentativcu Australije čiji je talenat svojevremeno prepoznao Leri Braun...U momentu kada navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju da košarkaška sekcija dobije novog predsednika i trenera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.