Partizan bez Fabrisija najmanje mesec dana!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Fabrisija najmanje mesec dana!

Brazilski internacionalac Fabrisio Dornelas koji je pre nekoliko nedelja pojačao Partizan odsustvovaće sa terena najmanje tri nedelje što je u nedelju potvrdio trener Zoran Milinković.

Fudbaleri Partizana u subotu su savladali Terek iz Gronzog i tako upisali treći uzastopni trijumf u sklopu priprema za novu sezonu ali je atmosferu u ekipi poremetila povreda Brazilca Frabrisija Dornelasa.

Momak koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre samo nekoliko nedelja pojačao konurenciju na poziciji levog štopera uhvatio se za ložu leve noge prilikom trka za loptom nakon čega se moglo pretpostaviti da se radi o ozbiljnijoj povredi.

Odmah nakon meča sa Terekom Fabrisio se zaputio za Beograd na dodatne preglede a trener Zoran Milinković u nedelju uveče je potvrdio da na Brazilca neće moći da računa najmanje tri nedelje.

"Povreda Fabrisija je za nas veliki peh. Nadamo se najboljem, ne verujem da će odsustvovati više od tri sedmice" pokušao je da bude optimista strateg "Parnog Valjka".

Fabrisio Dornelas imao je problema sa adaptacijom na novu sredinu a kako kaže Zoran Milinković sve je krenulo u pravom smeru kada je nastupila povreda.

"Taman se navikao, progovorio... Došao je i Abubakar, koji zna portugalski. Plakao je u svlačionici, nikad nije imao takvu povredu" razočarano konstatuje trener Partizana.

Problem za Partizan nastupio je samo deset dana pred prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona pošto se Fabrisio povredio a Branko Ilić je prodat kazahstanskoj Astani.

"Branko Ilić je dobio jako dobru ponudu iz Kazahstana. To je jedini razlog njegovog odlaska. Stav mu je bio da ode, baš kao nedavno i Nikole Drinčića" objašnjava Milinković.

Posle svega rečenog treneru Partizana ostaje da na startu kvalifikacija u zadnjoj liniji pribegne alternativnim rešenjima sa Gregorom Balažicem na poziciji desnog štopera i jednim od dvojice mladih defanzivaca na mestu levog centralnog beka.

"Imam poverenje u Lazara Ćirkovića i Miloša Ostojića. Uz Gregora Balažica, to su štoperi za koje smo se odlučili. Ne verujem da ćemo se posle ove nepredviđene situacije opredeliti za dovođenje novog igrača" zaključio je Milinković.

Poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji crno-beli će odigrati 8. jula kada će za rivala imati ekipu Vašaša i to će biti prilika da Zoran Milinković na delu vidi sastav koji bi trebalo da se nađe na terenu šest dana kasnije u susretu sa Dilom Gori.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milinković: Ne dovodimo novog štopera! Fabrisio je plakao zbog povrede

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015

Strateg crno-belih sa Pohorja poručio da očekuje da brazilski defanizivac pauzira tri nedelje zbog povrede zadnje lože..Taman kada je ekipa Partizana počela ozbiljno da se uigrava na pripremama u Sloveniji, crno-bele je zadesio peh sa povredom novajlije u zadnjoj lini Brazilca Fabrisija Dornelasa...Trener...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.