Partizan - Sedam gostovanja, sedam poraza! Sledi ključni deo sezone!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Sedam gostovanja, sedam poraza! Sledi ključni deo sezone!

Zbog čega Partizan ove sezone dobija samo u ''Pioniru''?

Najnoviji neuspeh u ABA ligi košarkaši Partizana doživeli su večeras od Cedevite u Zagrebu, što im je ukupno osmi poraz u 12 odigranih kola, a od toga sedmi neuspeh na isto toliko gostovanja od početka sezone!

Dakle, novi trener crno-belih Petar Božić od dolaska na tu funkciju još uvek nije osetio slast pobede na protivničkom terenu.

I ne samo da je bilo prilika da se to učini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već ih je previše prokockano u neizvesnim završnicama.

Tako je bilo već u prvom kolu protiv Metalca u Valjevu, kada je Partizan izgubio dobijeno, a sličan razvoj događaja videli smo i na poslednja dva gostovanja crno-belih - u desetom kolu protiv Zadra i večeras u Zagrebu protiv Cedevite.

Ono što može da ohrabri navijače Partizana jeste raspored sledećih mečeva u ABA ligi, jer će crno-beli u naredna tri kola igrati na domaćem terenu, protiv Olimpije, Metalca i Mega Leksa.

Naredno gostovanje ih očekuje tek u 16. kolu protiv MZT-a u Skoplju, za nešto manje od mesec dana.

Prema tome, jasno je da Božićev tim sada ulazi u ključni deo sezone, kada će pokazati koliko zapravo vredi. Podrška navijača biće im neophodna u naredna tri kola i ako budu uspešni u ''Pioniru'', njihove šanse za visok plasman bi mogle značajno da se uvećaju.

Na kraju, pogledajte retrpospektivu Partizanovih neuspeha na gostujućim terenima od početka tekuće sezone regionalnog takmičenja.

1. kolo

Metalac - Partizan 67-64

2. kolo

Mega Leks - Partizan 76-59

4. kolo

Igokea - Partizan 71-64

6. kolo

Cibona - Partizan 63-57

8. kolo

Crvena zvezda Telekom - Partizan 92-77

10. kolo

Zadar - Partizan 65-61

12. kolo

Cedevita - Partizan 75-72
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.