Partizan - Na Brdu u nedelju, sa Spartakom u četvrtak

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Na Brdu u nedelju, sa Spartakom u četvrtak

Vicešampion Srbije odigraće u narednih nedelju dana poslednje dve utakmice u sklopu jesenjeg dela sezone.

Fudbaleri Partizana pripremaju se za poslednja dva ispita u sklopu jesenjeg dela sezone, a raspored takmičenja im je išao na ruku pa tako neće morati da izlaze iz Beograda.

Izabranike Marka Nikolića u nedelju očekuje gostovanje Čukaričkom u okviru 20. kola Superlige, a poslednju takmičarsku utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 2016. godini crno-beli će odigrati na domaćem terenu protiv Spartaka.

Utakmica 21. kola domaćeg šampionata između Partizana i Spartak Ždrepčeve Krvi zakazana je za četvrtak, 15. novembar, premda ostaje da se vidi u kom terminu će biti odigrana ta utakmica jer istog dana i KK Crvena zvezda mt:s dočekuje Makabi Tel Aviv u "KombankAreni".

Partizan je na poslednjih 15 takmičarskih utakmica ostvario 13 pobeda i samo dva remija, pa nema sumnje da će ekipa Marka Nikolića učiniti sve da u poslednja dva meča zabeleži novih 6 bodova i tako barem ostane za petama Zvezdi koja trenutno ima šest bodova prednosti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POMERA SE TERMIN: Partizan spušta zavesu na jesenji deo sezone, evo i kada…

Izvor: HotSport.rs, 08.Dec.2016

Do kraja jesenjeg dela sezone u Superligi Srbije ostalo je još da se odigraju dva kola, jedno je na programu za vikend, a drugo sredinom sledeće nedelje.. . U subotu su na programu skoro svi mečevi 20. kola Superlige Srbije, ipak jedan meč je pomeren za nedelju. Reč je o derbi utakmici između Čukaričkog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.