Partizan - Dva pojačanja za kraj!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Dva pojačanja za kraj!

Čelnici aktuelnog šampiona Srbije potvrdili su da će Partizan do kraja letnjeg prelaznog roka angažovati još dva pojačanja čime će biti kompletirana trgovina na letnjoj pijaci.

Fudbalski klub Partizan dobrano se pojačao za predstojeću sezonu ali dolazak Kamerunca Abubakara Oumarua nije označio kraj trgovine na letnjoj pijaci.

Da će do kraja letnjeg prelaznog roka biti još pojačanja u petak je na Pohorju potvrdio potpredsednik kluba zadužen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za odnose sa javnošću Milorad Vučelić.

"Prešli smo Rubikon i zauzeli Rim, sada smo na prestolu. Šalu na stranu, u prelaznom roku smo obavili sve što je od nas tražio trener Milinković, bio je konsultovan bukvalno za sve" napravio je uvod Vučelić.

Partizan je do sada angažovao Marka Jevtovića, Nikolu Trujića, Valerija Božinova, Fabrisija Dornalesa i Abubakara Oumarua a do kraja prelaznog roka u Humsku bi trebalo da stigne Brazilac Markinjos i igrač koji će pojačati konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog.

"Sada je potreban, uz Markinjosa, jedan zadnji vezni fudbaler" istakao je Vučelić i dodao,

"Nećemo imati problem sa strancima, biće ih taman koliko bi trebalo. Ne odustajemo od Markinjosa, bio bi veoma koristan za našu ekipu, učinićemo koliko god možemo i sačekaćemo koliko je potrebno da postane naš igrač" zaključio je potpredsednik Partizana.

Crno-beli će do osmog jula boraviti na Pohorju gde će se pripremati za početak nove sezone a prvi takmičarski meč odigraće 14. jula kada u Humsku stiže šampion Gruzije Dila Gori, prvi rival Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.