Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVLJANJE NOVOG TRENERA: Aleksandar Džikić je došao u Podgoricu

Srpski stručnjak Aleksandar Džikić doputovao je danas u Podgoricu, gde će biti zvanično predstavljan kao novi trener Budućnost VOLI-ja.

Posle slovenačke Krke, Olimpije i Partizana, opet će voditi klub iz ABA lige- podgoričku Budućnost, kojoj je Džikić bio prvi pik. Zvanični dogovori mogli su da počnu kada je raskinuo ugovor sa Partizanom.
Po dolasku u Podgoricu, Džikić je Radio- >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << televiziji Crne Gore rekao da očekuju da svi u klubu rade kao jedan, sa istim ciljem.
– Na svima u klubu, ne samo na meni, jeste da radimo zajedno. Svi treba da imamo isti cilj, da ne vuče svako na svoju stranu, neko levo, neko desno, neko dole, rekao je Džikić.
– Dogovarali smo se dok se nismo dogovorili… Sudeći prema nekim osnovnim crtama, razmišljamo na isti način, zato smo se i dogovorili, prokomentarisao je dužinu pregovora sa upravom Budućnosti na sebi svojstven način.
 
Upitan je i o viziji razvoja kluba na šta je kratko odgovorio da je još rano za razgovor o tome.
Džikić je trenersku karijeru započeo je 1994. godine, kao asistent u Beovuku, gdje je tri sezone kasnije postao i glavni trener. Zatim je ponovo radio kao asistent i to šest godina u Partizanu, potom dve godine u Minesota Timbervulvsima, posle čega je samostalno radio u Olimpiji, Krki, Lijetuvos ritasu, kao i reprezentaciji Makedonije.
The post PREDSTAVLJANJE NOVOG TRENERA: Aleksandar Džikić je došao u Podgoricu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Džikića na promociji pitali o Partizanu - Iznenadio odgovorom!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017

Aleksandar Džikić večeras i zvanično predstavljen kao novi trener Budućnosti. Nije bio baš pričljiv....Preneli smo ranije danas da je Aleksandar Džikić doputovao u Podgoricu, a od 18 časova organizovana je i njegova zvanična promocija kao novog trenera Budućnosti iz Podgorice...On je na promociji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.