Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDA: Partizan lako sa Pogonom, evrogol Marjanovića

U drugoj proveri na pripremama u Poljskoj Partizan je lako savladao poljskog trećeligaša Pogon 3:0 (1:0).

Crno-beli se polako zagrevaju za početak nove sezone. Posle poraza od APOEL-a sa Kipra pao je Pogon. Trener Ivan Tomić pružio je šansu skoro svim igračima podeljenim u dva tima, a posebno dobar utisak ostavili su bivši fudbaleri Radničkog Đuričković i Marjanović.
Partizan je utakmicu počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u sastavu Šaranov – Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac – Everton, Brašanac – Janković, Radović, Mihajlović – Đurđić, a prvu šansu imao je Mihajlović kada je u 14. minutu izašao sam na golmana Pogona, ali se odlučio da doda loptu saigračima i pogrešio. Do sledeće šanse se čekalo do 35. minuta kada je loše šutirao Đurđić, a isti igrač je bio neprecizan tri minuta kasnije. Partizan je do vođstva stigao u 43. minutu sa “bele tačke”. Precizan je bio “novajlija” Radović.
U drugom poluvrmenu Ivan Tomić je na teren poslao sledeći tim Jovičić – Bandalovski, Balažic, Jevtović, Miletić – Radin, Marjanović, Saša Ilić – Đuričković, Golubović – Božinov, što se isplatilo samo dva minuta kasnije. Šutirao je novajlija iz Niša Đuričković, golman Pogona je kratko odbio loptu, a Božinov je smestio u mrežu za 2:0. Bugarin je pet minuta kasnije izašao sam na protivničkog golmana, ali je potcenjivački pokušao da ga lobuje, što mu nije pošlo za nogom. Đuričković je u 56. minutu pokušao iz slobodnog udarca, ali je golman poljskog tima bio na mestu. U 63. minutu Partizan je poveo sa 3:0. Na odbijenu loptu je naleteo je Marjanović i sa 18 metara je zategao u gol. Bio je to pogodak za TV špice.
Partizan je na sledeću šansu čekao do 74. minuta kada je Marjanović spojio Božinova sa golom, a ovaj bio ležeran i nije savladao golmana Pogona.U 82. minutu udarac je oprobao i novi levi bek Miletić, ali je lopta od odbrane završila tik preko gola u korneru. Pravo je čudo kako Partizan u 87. minutu nije postigao novi gol, pošto je Ilić sjajno ostavio loptu Đuričkoviću, a ovaj sa deset metara nije uspeo da prevari golmana Pogona. Na kraju lakih 3:0 za Partizan, mada je moglo da bude i mnogo više…
The post POBEDA: Partizan lako sa Pogonom, evrogol Marjanovića appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Valjak" samleo trećeligaša, evrogol Marjanovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016

Vicešampion Srbije odigrao je drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu i upisao prvi trijumf pošto je uz tri postignuta gola "samleo" poljskog trećeligaša u meču koji je obeležio sjajan pogodak novajlije Saše Marjanovića...Fudbalski klub Partizan upisao je prvu pobedu u sklopu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.