PARTIZAN DEMANTOVAO FIBU: Niste nam skinuli BAT blokadu!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN DEMANTOVAO FIBU: Niste nam skinuli BAT blokadu!

Iz tabora kluba iz Humske stiglo je saopštenje u kome se navodi da crno-belima nije skinuta suspenzija BAT-a

Velika zabluda stvorila se blokade BAT-a pod kojoj se nalazio košarkaški klub Partizan. Naime, u toku utorka FIBA je na svom sajtu objavila listu klubova, kojima je skinuta zabrana registracije novih igrača, a iz tabora crno-belih stigao je demant.

Naime, klub iz Humske izdao je saopštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u kome se tvrdi da se informacije uopšte nisu pojavile na sajtu FIBA.

Foto: Marko Todorović

- Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u medijima Partizan je u obavezi da reaguje. Klubu iz Humske nije skinut BAT i ta vest nije saopštena na zvaničnom sajtu FIBA – navodi se na sajtu crno-belih.

Svetska košarkaška federacija saopštila je 1. septembra da srpski šampion ima rok od dva meseca da reši spor i isplati bivšeg igrača Jaku Klobučara.

Foto: MN Press

- BAT je na snazi od tog trenutka, ali zbog roka od dva meseca koji je dat, ime Partizana se ne nalazi na zvaničnom sajtu organizacije u okviru liste klubova koji imaju zabranu registracije igrača. Po isteku predviđenog roka, ukoliko ne dođe do rešenja izmedu kluba i Klobučara, FIBA će uvrstiti Partizan na pomenutu listu. Uprava kluba čini sve da skine suspenziju i na taj način nesmetano počne sezonu, registruje igrače koji su već potpisali ugovore sa klubom i dovede nova pojačanja – poručili su iz Partizana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.