Optimizam u Voši pred dolazak u Humsku: Ovaj meč odlučuje o jesenjem prvaku

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optimizam u Voši pred dolazak u Humsku: Ovaj meč odlučuje o jesenjem prvaku

Pomoćni trener FK Vojvodina Milan Kosanović ističe da će meč Novosađana u Humskoj, za vikend protiv Partizana, odlučiti jesenjeg prvaka Srbije, u čijem šampionatu uprava ta dva tima dele prvu poziciju, sa po dva boda više od Crvene zvezde.

"Utakmica sa Partizanom dolazi kao šlag na tortu pred kraj sezone. Ta utakmica će, verovatno, direktno odlučivati o jesenjem prvaku, iako nakon nje ima još četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kola da se odigra. To je gostovanje na kom se poslednjih sezona dobro prolazili, pa sa te strane imamo čemu da se nadamo. Prošle sezone smo odigrali nerešeno, u jednoj vrlo uzbudljivoj utakmici, sa naše strane i vrlo kvalitetnoj. Prošle godine smo imali 24 boda iz 15 utakmica, a sada imamo 25 iz 10 i sigurno da idemo tamo spremni da pokažemo da naše igre nisu plod slučajnosti, i da osvojimo jesenju titulu u godini u kojoj smo već porušili neke klupske rekorde", prenosi klupski sajt novosadskih crveno-belih reči Milana Kosanovića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kosanović: Protiv Partizana za titulu jesenjeg prvaka

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Milan Kosanović smatra da će predstojeći meč protiv Partizana odlučiti o tome ko će osvojiti titulu jesenjeg prvaka Superlige Srbije...- Utakmica sa Partizanom dolazi kao "šlag na tortu" pred kraj sezone. Ta utakmica će, verovatno, direktno odlučivati o jesenjem...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.