Old Traford čeka Mitra?

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Old Traford čeka Mitra?

Napadač Anderlehta i bivši golgeter Partizana mogao bi da zaigra u Premijer ligi - u Mančester junajtedu!

Foto: Guliver/Getty Images/Alex Grimm

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Mančester Junajteda, prenosi danas italijanski Tutomerkato.

Kako se navodi, Junajted želi na leto dodvođenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mitrovića da podmladi napadačku liniju i oslobodiće mu mesto jer neće produžiti saradnju sa Radamelom Falkaom.

Italijanski mediji dalje pišu da je Napoli do sada važio za glavnog kandidata za potpis Mitrovića, kojeg procenjuju na 15 miliona evra, ali da su se u trku uključili još Milan, Marselj i Svonsi.

Mitrović je ove sezone prvi strelac belgijskog šampionata sa 14 golova, a u evropskim takmičenjima upisao se još tri puta u strelce.

On je 2013. godine prešao u Anderleht iz Partizana, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio 11 puta i dao jedan gol.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.