O njemu priča Evropa: Pogledajte kako je igrač odbranio dva penala i uveo Partizanovog dželata u Ligu šampiona! (VIDEO) (FUDBAL)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O njemu priča Evropa: Pogledajte kako je igrač odbranio dva penala i uveo Partizanovog dželata u Ligu šampiona! (VIDEO) (FUDBAL)

Čovek je sve odradio sam. Postigao jedan gol u penal seriji, odbranio dva penala u dresu srpskog golmana i doneo Bugarima najveći uspeh u istoriji kluba

Bugarski golman Vladislav Stojanov je isključen u 119. minutu meča Ludogoreca i Steaue, što je značilo da će na penal ruletu za ulazak u Ligu šampiona gol Bugara čuvati fudbaler Kozmin Moti.

Junaka Stojanova iz prvog meča (odbranio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << penal, pogledajte foto) nije bilo, a posle 1:1 u 120. minuta još teži posao je preostao Bugarima.

Foto: AP/tanjug

Pitanje je ko je u prvom trenutku smeo da se kladi na pobedu Ludogoreca, Partizanovog dželata iz prethodne runde, ali…

Moti je najpre realizovao penal, da bi zatim uhvatio dve žive lopte u penal seriji, u dresu Čvorovića i obezbedio najveći uspeh klubu u kratkoj evropskoj istoriji. Da stvar bude gora, upravo je rumunski fudbaler eliminisao rumunskog prvaka!

Printskrin: youtube/Martinel ReborN

Printskrin: youtube/SkillsRo TeamHD

Ludogorec će prvi put posle nekoliko neuspešnih epizoda zaigrati u Ligi šampiona i u petak će se naći u bubnju na žrebu grupne faze u Monaku.

Pogledajte kako je Moti činio čuda na golu, donevši konačnih 6:5 odbranom i proslavivši veliki uspeh na ogradi tribine sa navijačima.

Printskrin: youtube/WhiteWarrior7HD

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.