Novi ugovori u Humskoj

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ugovori u Humskoj

Titula je osvojena, kup je na dohvat ruke, a sada je na potezu uprava Partizana koja će imati težak zadatak da zadrži najbolje igrače uoči kvalifikacija za Ligu šampiona.

Biće gotovo nemoguće da novi ugovori budu potpisani sa Urošem Đurđevićm ili Leonardo, ubojitim napadačkim tandemom, ali zato će crno-beli krenuti od temelja, tj. od odbrane.

Novi dvogodišnji ugovor ponuđen je iskusnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << štoperu Bojanu Ostojiću, a bivši igrač Čukaričkog nema ništa protiv da još dve godine provede u crno-belom dresu.

Zanimljivo je da je 33-godišnji fudbaler na početku sezone doveden kao zamena za Balažica i Goguu, ali se nametnuo i postao nezamenjiv član prvog tima u tandemu sa mladim Milenkovićem.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.