Nikolić opominje pred Kup: Nema popravnog

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić opominje pred Kup: Nema popravnog

Trener Partizana usmerio je fokus ekipi ka duelu protiv Žarkova, zakazanom za utorak.

Foto: MN Press

Posle remija protiv Borca, Partizan se fokusira na osminu finala Kupa.

Ekipa Marka Nikolića u utorak će gostovati Žarkovu, a trener crno-belih, naravno, prihvata ulogu favorita, ali i ističe da bi ona morala da bude dokazana i na terenu.

"Imamo utakmicu u Kupu koja je veoma važna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer smo više puta isticali važnost tog takmičenja za nas... Posle izgubljena dva boda protiv Radničkog iz Niša, to je jedna lepa šansa da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Nikolić.

Duel protiv srpskoligaša biće odigran na stadionu Rada u Crnotravskoj ulici.

"Žarkovo je opomena za sve nas iz razloga što je u prethodnom kolu izbacilo dobrog superligaša, Metalac iz Gornjeg Milanovca. To je tim u kome igra dosta mladih i talentovanih igrača, uz tri-četiri igrača koji imaju 33-34 godine... Kome pripada uloga favorita nema dileme kada igra tim iz treće lige i iz Super lige, ali to treba pokazati na terenu. Jedina istina u sportu i u fudbalu jeste na terenu", rekao je Nikolić.

Partizan je juče odigrao 1:1 s Radničkim iz Niša u 13. kolu Super lige Srbije, a Nikolić je naveo da je ta utakmica dobra opomena za njegov tim.

"Kup je takmičenje u kome nema popravnog, nema sledećeg kola ako se izgubi... Moramo u tu utakmicu ući veoma ozbiljno, maksimalno koncentrisano, ne smemo sebi da dozvolimo da napravimo bilo kakvu glupost u igri koja može kasnije da nas košta. Hoćemo da prezimimo u tom takmičenju, a da bismo to ostvarili, moramo da izvučemo maksimum iz sebe", rekao je Nikolić.

Utakmica između Partizana i Žarkova igra se u utorak od 13.00 na stadionu Rada na Banjici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.