Nikolić: Osveženi Škuletić dominirao na početku, ali je opuštanje nedopustivo

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Osveženi Škuletić dominirao na početku, ali je opuštanje nedopustivo

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić pohvalio je svoje igrače posle pobede nad Radničkim 1923 u Kragujevcu sa 3:0, rekavši da izdržavaju velike napore.

"Čestitam igračima, podnose velike napore i emotivne i fizičke, svake vrste. Nije ovo danas bilo nešto briljantno, ali smo imali još tri-četiri stopostotne šanse...Idemo dalje. Tim je sa osveženim Škuletićem dominirao u prvoj fazi utakmice, ali je nakon dva gola došlo do opuštanja na terenu što nije bilo prihvatljivo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Nikolić.

Nikola Drinčić je izašao u 71. minutu pošto je dobio udarac, ali je Nikolić rekao da misli da nije ništa ozbiljno. Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac priznao je da je Partizan bio bolji.

"Olako smi primili prva dva gola, posle naših grešaka, a teško je igrati sa Partizanom. Uspeli smo, međutim, da budemo oko 40 minuta ravnopravni, a treći gol je posledica zamora. Partizan je pokazao da je prava ekipa, da mi treba još mnogo da radimo da bismo bili takvi. Radnički je pokazao da ima dovoljan kvalitet da ne ispadne iz lige, ali je odnos snaga na terenu bio takav da je rezultat utakmice realan", ", rekao je Bekvalac.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.