Niko brani Humsku: Stiven Sigal u Partizanu! /FOTO/

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Niko" brani Humsku: Stiven Sigal u Partizanu! /FOTO/

Poznati holivudski glumac, Stiven Sigal, koji se nalazi u poseti našoj zemlji, obišao fudbalski klub Partizan, gde se slikao, delio autograme i uzeo crno-beli dres za uspomenu.

Junak akcionih filmova o Niku, našao se u obilasku prostorija Partizana, gde je uz ćaskanje sa zaposlenima delio autograme, slikao se, a zatražio i dres Partizana.

Sigala je na stadionu sačekao generalni direktor Miloš Vazura, koji mu je, ugostivši ga u službenim prostorijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objasnio značaj i uspehe kluba kroz 70. godišnju istoriju.

Oduševljenog istorijom kluba sa 26 osvojenih titula šampiona, Sigala je kroz trofejnu salu provela direktorka marketinga FK Partizana Snežana Filipović.

Kao neko ko je u Partizanu od detinjstva, a sada na poziciji sportskog direktora, svoje impresije klubom i ljubav prema istom, poznatom svetskom glumcu preneo je i Ivica Iliev.

"Pošto se bavi sportom i promoviše zdrav način zivota Sigal će kao nosilac Master aikido licence otvoriti svoju aikido školu u Beogradu u saradnji sa JSD Partizan", objavili su crno-beli dodajući i da je, "oduševljen ljubaznošću zaposlenih, a pre svega istorijom i tradicijom FK Partizan, gospodin Sigal je obećao, ne samo da će se ponovo vratiti u Humsku, već da će sa zadovoljstvom pratiti utakmice crno-belih u daljim pohodima na evropskoj i svetskoj sceni, kao i nacionalnom prvenstvu".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) PARTIZAN JE SAD NAJJAČI: Evo zašto više niko neće smeti da se kači sa fudbalerima iz Humske

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015

Čuveni glumac, ali i veliki majstor borilaških veština Stiven Sigal posetio je Fudbalski klub Partizan i u druženju sa čelnicima kluba najavio skorije otvaranje aikido škole u Beogradu...On će u Beogrdu naime, otvoriti aikido školu pod svojim imenom, a u saradnji sa Sportskim društvom Partizan. Detalje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.