Navijač izvređao Robinsona: Je***o go**o, odlazi iz Partizana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač izvređao Robinsona: "Je***o go**o, odlazi iz Partizana!" (foto)

Dan nakon što je Partizan savladao Ludvigsburg u okviru 8. kola FIBA Lige šampiona Amerikanac Frenk Robinson dobio je uvredljivu poruku u kojoj mu je neko od onih koji sebe nazivaju navijačima poručio da napusti klub.

Utakmicu osmog kola FIBA Lige šampiona između Partizana i Ludvigsburga obeležile su i uvrede pojedinaca koje je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crno-belih pokušao da smiri i objasni im da nemaju razloga da "pljuju" po igračima.

Očigledno je da Džikićev apel nije urodio plodom pošto je košarkaš Partizana Frenk Robinson danas dobio uvredljivu poruku u kojoj mu je uz ogromnu količinu vulgarnosti poručeno da napusti klub.

Amerikanac je tokom dana komunicirao sa navijačima putem "Tvitera", bilo je i nekih lepih gestova od strane onih iskrenih pristalica Partizana i ljubitelja sporta.

Nakon toga je Frenk Robinson na "Tviteru" podelio "skirnšot" pomenute poruke i napisao da "postoje idioti koji šalju poruke bez značenja".

"Je***o go**o, đubre, odlazi iz mog kluba! Odj**i, gov***u!" napisano je u poruci na nečemu što bi trebalo da bude engleski jezik.

Screenshot/twitter.com/IamFR5

Frenk Robinson je nekoliko minuta nakon što je "tvitnuo" ovu fotografiju obrisao "Tvit" tako da ga sada nećete naći na njegovom profilu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORUKA NAVIJAČA RAZBESNELA PARTIZANOVOG AMERIKANCA: Ima i idiota (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Dec.2016

Košarkaš Partizana, Frenk Robinson, na svom Tviter profilu objavio uvredljivu poruku koju je primio od navijača.. . Partizan je sinoć slavio nad Ludvigzburgom posle produžetaka, ali je jednom od navijača crno-belih to nije bilo dovoljno da ne iskritikuje tamnoputog Amerikanca koji još uvek nije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.