NIKOLIĆ BEZ DVA KLJUČNA IGRAČA: Partizan NAPADA Borac (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ BEZ DVA KLJUČNA IGRAČA: Partizan NAPADA Borac (SASTAVI)

Utakmica 23. kola Superlige.

Partizan u drugom prolećnom, a u 23. kolu Superlige, dočekuje Borac. Crno-beli su se mučili protiv Rada na prolećnoj premijeri, a sad žele da ubedljivom pobedom protiv pretposlednjih Zebri naprave što bolju uvertiru za 153. Večiti derbi koji se igra sledeće subote na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde. Trener Marko Nikolić ne može da računa na suspendovane Uroša Đurđevića i Evertona, a umesto njih su starteri Leandre Tavamba i Nebojša Kosović. U prvu postavu se vratio i Nemanja Mihajlović, umesto Alena Stevanovića.

Partizan: Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić, Kosović, Jevtović, Janković, Mihajlović, Leonardo, Tavamba.

Borac: Mišić, Ignjatijević, Marković, Drašković, Kostić, Marčić, Marinković, Tijago, Mihajlović, Jovanović, Živanović.

Sudija: Ilija Brdar (Novi Sad).
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rutinska pobeda Partizana pred "večiti" derbi

Izvor: B92, 25.Feb.2017

Fudbaleri Partizana nadigrali su Borac iz Čačka 2:1 (2:0) na svom terenu u 23. kolu Superlige Srbije...Crno-beli su tako zadržali šest bodova zaostatka iza lidera prvenstva Crvene zvezde, pred gostovanje najvećem rivalu u 153. derbiju sledećeg vikenda...Partizan je Čačane slomio u prvom poluvremenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.