Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE IDE SAMO RADOVIĆ: Još jedan igrač ‘čekira’ avionsku kartu?

Partizan bi u narednih par dana mogao da ostane bez dva veoma važna i iskusna igrača, čeka se samo potvrda.

Miroslav Radović je na putu ka Varšavi. Iskusni vezista i krilni napadač nije jedini koji bi mogao da napusti Humsku do 1. septembra. Na listi želja inostranih klubova nalazi se Valeri Božinov.
Kako prenosi MocartSport, za iskusnog bugarskog napadača postoje ponude iz Turske >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Grčke. Valeri Božinov se nalazi u sjajnoj formi i od kada se preselio sa klupe na teren postigao je četiri gola. To mu je podiglo cenu, a javili su se i prvi zainteresovani timovi. Pretpostavlja se da će Partizan prihvatiti ponudu i pustiti Bugarina da ode za dobro obeštećenje, jer u timu ima tri napadača Nikolu Đurđića, Uroša Đurđevića i Dušana Vlahovića.
The post NE IDE SAMO RADOVIĆ: Još jedan igrač ‘čekira’ avionsku kartu? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO-UBOD: Da li se ovom slikom Božinov oprostio od Grobara? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016

Spekuliše se da bi Valeri Božinov u narednih par dana mogao da napusti Partizan, a ova slika bi mogla da bude potvrda tih tvrdnji.. . Valeri Božinov napušta Partizan je vest koja se večeras pojavila u našim medijima. Da je na pomolu rastanak bugarskog napadača i crno-belih može se naslutiti iz...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.