NAJAVA DANA (subota, 22. jul): Partizan protiv Mačve, igraju i Lester, Liverpul, Juventus, Bajern, Milan

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (subota, 22. jul): Partizan protiv Mačve, igraju i Lester, Liverpul, Juventus, Bajern, Milan

Najinteresantniji parovi dana pod statističkom lupom! Žeđ za većim kvotama gasi se uz MOZZARTOV Trostruki superpar...

3303: VOLFZBERG – SALCBURG, 18.30

(Fudbal, Austrija 1)


Volfzberg je odigrao sedam prijateljskih mečeva od kojih je dobio četiri. Od poraza koji su pretrpeli od Union Berlina (4:2) do pobede od 18:0 nad austrijskim Sejnt Paulom. Salcburg je savladao malteški Hibernijans sa 3:0 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a poražen je samo na jednoj od sedam prijateljskih utakmica. U ovom slučaju je favorit.

5515:  RANDERS – KOPENHAGEN, 16.00

(Fudbal, Danska 1)


Randers je prošlu sezonu završio u donjem delu tabele najviše zahvaljujući lošim partijama koje je pružao na gostovanjima. Ovu su takođe započeli na gostovanju ali su ovog puta izvukli remi sa Sonderjiskom. Kopenhagen je takođe remizirao na otvaranju sezone, a potom izgubio od Žiline u kvalifikacijama za LŠ. Titulu je prošle sezone osvojio dominantno, međutim nešto im slabije ide na gostovanjima gde su od poslednjih sedam dobili tri. Od šest prethodnih međusobnih duela Kopenhagen je dobio tri, a tri puta igrali su nerešeno.

4523:  KLUŽ – VITORUL, 20.00

(Fudbal, Rumunija 1)


Na pet poslednjih utakmica Kluž je tri puta igrao nerešeno i upisao dve pobede. Jedan od pomenutih remija ostvario je na startu sezone sa Botošanijem. Kluž je vezao četiri poraza. Tri na prijateljskim duelima i jedan u Superkupu. Ipak, tradicija međusobnih duela i kvalitet idu mu na ruku i ovog puta.

4319: ZENIT - RUBIN KAZANJ, 16.30

(Fudbal, Rusija 1)


U prvom kolu Zenit je bez većih problema na gostovanju savladao novopridošli SKA Habarovsk sa 2:0. Rubin nije blistao u pripremnom periodu, kao ni na startu prvenstva gde je kao domaćin poražen od Krasnodara sa 2:1. Ipak, sa Rubinom ima pozitivan skor. Dobio je prethodne četiri partije od kojih su tri ušle u 3+.

8665: BAJERN – MILAN, 11.35

(Fudbal, Međunarodni kup šampiona)


Bajern je izgubio meč od Arsenala posle lošijeg izvođenja penala. Taj rezultat možda i nije zadovoljavajući za njih, ali eto male utehe za Tobdžije koje su Nemci devastirali u Ligi šampiona. Milan je ovog leta potpuno transformisao tim ali taj trošak im se bar za sada nije isplatio. Izgubili su od Dortmunda sa 3:1, a prva dva gola primili su u početnih 20. minuta. Sudeći po ovom izdanju teško da mogu čemu da se nadaju u sudaru sa Bavarcima.

8664: JUVENTUS - BARSELONA, 23.55

(Fudbal, Međunarodni kup šampiona)


Juventus igra prvi meč bez standardnog štopera Leonarda Bonučija koji je prešao u Milan, pa će biti zanimljivo videti kako funkcioniše odbrana crno-belih bez njega. Očekuje se i da debituju još dvojica novajlija, Daglas Kosta i Rodrigo Bentankur. Kada je Barsa u pitanju veliki trio Mesi –Nejmar- Suarez biće prisutan i željan osvete zbog eliminacije iz Lige šampiona prošle sezone.

2702: PARTIZAN – MAČVA, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)


Računajući i finale kupa, crno-beli su na svom stadionu nanizali 16 pobeda. Na 11 susreta u tom dugačkom lancu, započetom 6. novembra prošle godine, nisu primili gol. Dobili su i poslednjih 13 ligaških susreta u Humskoj 1 i zato je očekivano da će ovu seriju nastaviti pobedom protiv tima koji je prethodnu sezonu u Prvoj ligi Srbije okončao na prvom mestu.

8521: LESTER – LIVERPUL, 14.30

(Fudbal, Premijer liga –Azija trofej)


Lester je uspeo da savlada Vest Bromvič zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca 1:1 (7:6). Liverpul je bio ubedljiviji. Pobedio je Kristal Palas sa 2:0. Ekipa Jirgena Klopa odigrala je pre toga i dva prijateljska meča pa u ovaj duel ipak ulazi nešto spremnija od rivala. Od poslednjih šest međusobnih duela Liverpul je dobio tri uz dva poraza i isto toliko nerešenih ishoda.

8520: VBA - KRISTAL PALAS, 12.00

(Fudbal, Premijer liga –Azija trofej)


I pored toga što je vodio protiv Lestera, a zatim izgubio na penale Vest Bromvič je prikazao sasvim solidnu partiju. Imajući u vidu da pobedu nisu ostvarili još od marta motiva za trijumf imaju napretek. Kristal Palas je poražen od Liverpula sa 2:0, a oba gola primio je u poslednjih 30. minuta igre. Razloga za optimizam ipak bi trebalo da imaju s obzirom da su od devet kontrolnih mečeva izgubili samo dva.

8507: PSŽ – TOTENHEM, 02.00  

(Fudbal, Međunarodni kup šampiona)


Prvi duel na turniru PSŽ odigrao je sa Romom koju je savladao posle boljeg izvođenja penala. Pored ovog očekuje ih i meč sa Juventusom koji će se igrati samo tri dana pre njihovog okršaja sa Monakom u Superkupu. Upravo zbog toga verovatno će duel sa Totenhemom odigrati sa najjačom postavom. Sparsima je ovo prvi meč još od prijateljskog koji su odigrali 26. maja, a takođe se očekuje da će nastupiti u najjačem sastavu. I jedni i drugi redovno postižu golove u prijateljskim susretima pa očekujemo da će ih biti na obe strane i ovog puta.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.