Može i ovako: Košarkaši Partizana dočekani cvećem u Turskoj /FOTO/

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može i ovako: Košarkaši Partizana dočekani cvećem u Turskoj /FOTO/

Strahovalo se kako će košarkaši Partizana biti dočekani na gostovanju Banvitu (sreda, 18 časova) u meču Evrokupa, ali su iz turskog kluba pokazali manire, visok nivo gostoprimstva u želji da isprave sliku koja je stvorena ubistvom navijača Crvene zvezde, Marka Ivkovića (25), prošlog petka.

Yarın akşam Banvit ile karşılaşacak olan Partizan, İstanbul'da çiçeklerle karşılandı pic.twitter.com/MaH9iefDFn

— Eurosport.com TR (@EurosportCom_TR) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << November 25, 2014

Nesrećni momak stradao je tako što su ga huligani uboli nožem u leđa, uoči evroligaške utakmice između Galatasaraja i crveno-belih, ali je u utorak uveče iz Istanbula poslata potpuno drugačija slika.

Ekspedicija Partizana dočekana je cvećem na aerodromu koje je generalni sekretar Ćelal Arisan ispred Košarkaškog saveza Turske uručio treneru crno-belih Dušku Vujoševiću.

Banvit'in yarınki rakibi Partizan, İstanbul'da çiçeklerle ve yoğun güvenlik önlemleri ile karşılandı. pic.twitter.com/jtefZ211Ex

Srpskog prvaka prate jake policijske snage tokom celog boravka u Turskoj, kako ispred hotela, tako i tokom boravka u hali u Bandirmi.

Duel sa Banvitom u okviru sedmog kola Evrokupa zakazan je za sredu od 18 časova.

Basketbol EURO Cup'ta Banvit ile karşılaşacak olan Partizan NIS takımı, bugün İstanbul'da çiçeklerle karşılandı. pic.twitter.com/4jLgpYjlQj
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Partizana dočekani cvećem u Turskoj

Izvor: 24sata, 26.Nov.2014

Strahovalo se kako će košarkaši Partizana biti dočekani na gostovanju Banvitu (sreda, 18 časova) u meču Evrokupa, ali su iz turskog kluba pokazali manire, visok nivo gostoprimstva u želji da isprave sliku koja je stvorena ubistvom navijača Crvene zvezde, Marka Ivkovića (25), prošlog petka...Nesrećni...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.