Milinković zadovoljan prvim danima u Partizanu

Izvor: Beta, 01.Apr.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković zadovoljan prvim danima u Partizanu

BEOGRAD, 1. aprila 2015. (Beta) - Novi trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je u sredu da je zadovoljan prvim danima u novom klubu i što mu se vraćaju igrači koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza.

"Utisci sa početka su dobri, momci rade vrlo dobro, imam pozitivnu sliku. Sa pojedinim igračima sam radio i vrlo ih dobro poznajem i time je moj posao olakšan", rekao je Milinković novinarima.

Novi trener Partizana je imenovan prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nakon što je Upravni odbor zbog lošeg starta prolećnog dela šampionata smenio trenera Marka Nikolića.

Partizan je i dalje prvi na tabeli, ali sada umesto šest ima dva boda prednosti nad Crvenom zvezdom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković: Igraćemo ofanzivno

Izvor: B92, 01.Apr.2015

Novi trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan prvim danima i što mu se vraćaju igrači koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza...Milinković je prošle nedelje na klupi ’crno-belih’ zamenio Marka Nikolića, kojem je uprava uručila otkaz nezadovoljna rezultatima na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.