Milijaš posle 9 godina otkrio šta mu je rekao sudija koji je poništio njegov gol protiv Partizana (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš posle 9 godina otkrio šta mu je rekao sudija koji je poništio njegov gol protiv Partizana (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Nenad Milijaš je velika želja čelnika Crvene zvezde, ali teško da će nekadašnji kapiten srpskog šampiona po treći put obući crveno-beli dres.

Barem ne za sada, ali je u razgovoru za Večernje novosti ostavio otvorenu opciju za godinu ili dve.

- Osvojio sam sa Zvezdom tri titule, dva kupa, ostvario se kao igrač. Pitaju me sada da li se opet vraćam, pa da bude treća sreća. Meni su i dve sreće bile dovoljne. Ugovorom sam još >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << godinu dana vezan za kineski Nei Mongol, ako dođe do raskida, realnija je opcija da se preselim negde u Evropu. Ko zna, možda se na Marakanu opet vratim za sezonu, dve. Iako imam 33 godine, osećam se odlično. Fudbal i dalje igram sa strašću kao kada sam i počinjao. Ni ne pomišljam da stavljam tačku na karijeru - rekao je Milijaš za Novosti.

Iskusni vezista se osvrnuo i na polufinale Kupa protiv Partizana 2008. godine kada mu je poništen čist gol za 3:2.



- Dajem gol, trčim oduševljen ka severu. Odjednom, dolazi Trajče (Nikola Trajković) kod mene, dere se: “beži nazad, nije gol, ofsajd”. Ja mu kažem, kakav bre ofsajd, možda faul, nema šanse da je ofsajd, pa desetorica njih je bilo ispred mene. Onda vidim da je pomoćni sudija Bogdan Milisavljević podigao zastavicu. Nemoguće...- podseća se Milijaš:

- Kao u inat, Jovetić posle postigne treći gol za Partizan, mi ispadnemo na pravdi boga. I to nije sve. Sutradan u Zemunu, kod jednog mog prijatelja, igrom slučaja naletim na pomoćnika Milisavljevića i lepo ga pitam - šta ti bi da mi poništiš čist gol? Njemu neprijatno, kaže, “izvini nisam video”. Zbog te greške se povukao, otišao u penziju, ali mene i dalje proganja ovaj poništeni gol.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.