Milijaš posle 9 godina otkrio šta mu je rekao sudija koji je poništio njegov gol protiv Partizana (VIDEO)

Iskusni vezista ne još ne može da zaboravi nepravdu sa derbija

  • 27
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nenad Milijaš je velika želja čelnika Crvene zvezde, ali teško da će nekadašnji kapiten srpskog šampiona po treći put obući crveno-beli dres.

Barem ne za sada, ali je u razgovoru za Večernje novosti ostavio otvorenu opciju za godinu ili dve.

>>> Zvezda potvrdila: Tačno je, zvali smo Milijaša!

- Osvojio sam sa Zvezdom tri titule, dva kupa, ostvario se kao igrač. Pitaju me sada da li se opet vraćam, pa da bude treća sreća. Meni su i dve sreće bile dovoljne. Ugovorom sam još godinu dana vezan za kineski Nei Mongol, ako dođe do raskida, realnija je opcija da se preselim negde u Evropu. Ko zna, možda se na Marakanu opet vratim za sezonu, dve. Iako imam 33 godine, osećam se odlično. Fudbal i dalje igram sa strašću kao kada sam i počinjao. Ni ne pomišljam da stavljam tačku na karijeru - rekao je Milijaš za Novosti.

Iskusni vezista se osvrnuo i na polufinale Kupa protiv Partizana 2008. godine kada mu je poništen čist gol za 3:2.

- Dajem gol, trčim oduševljen ka severu. Odjednom, dolazi Trajče (Nikola Trajković) kod mene, dere se: “beži nazad, nije gol, ofsajd”. Ja mu kažem, kakav bre ofsajd, možda faul, nema šanse da je ofsajd, pa desetorica njih je bilo ispred mene. Onda vidim da je pomoćni sudija Bogdan Milisavljević podigao zastavicu. Nemoguće...- podseća se Milijaš:

- Kao u inat, Jovetić posle postigne treći gol za Partizan, mi ispadnemo na pravdi boga. I to nije sve. Sutradan u Zemunu, kod jednog mog prijatelja, igrom slučaja naletim na pomoćnika Milisavljevića i lepo ga pitam - šta ti bi da mi poništiš čist gol? Njemu neprijatno, kaže, “izvini nisam video”. Zbog te greške se povukao, otišao u penziju, ali mene i dalje proganja ovaj poništeni gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    23. januar 2017 | 10:33

    Čuj zbog greške i savest otišao u penzije...Penzinisao se jel se posle te tekme obezbedio finansijski...

  • Aaron

    23. januar 2017 | 13:37

    Tad su Tole i ekipa harali ,Zvezda bila duplo jaca tih godina a Franje osvajale titule al nema veze sve se vraća kao sto vidite.. ;-)

  • 23. januar 2017 | 13:52

    Hahaha..Jesam Partizanovac al ovo je uzasna nepravda.Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA