Matić digao glas: Spasiću dali otkaz umesto povišice

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić digao glas: "Spasiću dali otkaz umesto povišice"

Aktuelno rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan izazvalo je lavinu odlukom da otpusti višegodišnjeg trenera Igora Spasića, a tim povodom se oglasio i as Čelsija Nemanja Matić.

Dugogodišnji trener u mlađim kategorijama FK Partizan Igor Spasić dobio je u nedelji na izmaku otkaz čime su aktuelni čelnici kluba iz Humske na sebe navukli gnev velikog broja uglednih fudbalskih poslenika.

Svoj glas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv "proterivanja" Igora Spasića iz Partizana podigli su Dušan Trbojević, Nikica Klinčarski, Milovan Đorić i Zvonko Živković, a tokom večeri se oglasio i srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Vezni fudbaler Čelsija svojevremeno je prešao iz Crvene zvezde u Partizan na insistiranje Igora Spasića, a u večerašnjoj izjavi za "Blic" poručio je da je Partizan dugogodišnjem treneru trebalo da poveća platu umesto što ga je otpustio.

"Nije moje da se mešam, ali moram da prokomentarišem ovu situaciju. Moje mišljenje je da je Igor Spasić, umesto otkaza, trebalo da dobije povećanje plate i to za dupli iznos. Jer, on je, kroz svoj rad u školi, doneo mnogo Partizanu, mislim pre svega na novac i kvalitet" rekao je Matić.

Podsećamo da je Igor Spasić "otvorio dušu" i otkrio da je dobio otkaz isključivo zbog toga što je podržao Nenada Bjekovića, na šta je reagovao i Miloš Vazura porukom da su loši rezultati doveli do otkaza.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Slučaj Spasić'' - Stigla nova reakcija iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 10:26

Bura se ne stišava, posle podrške koju je dobio smenjeni trener Teleoptika, oglasio se i predsednik Nadzornog odbora Partizana Vladimir Vuletić, iznošenjem novih detalja...Veliku pažnju u javnosti juče je izazvala ispovest Igora Spasića, čoveka koji je dugo radio kao trener u Teleoptiku i Omladinskoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.