Mačvan: Ubacili smo neke novitete u našu igru

Izvor: Blic, 01.Mar.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan: Ubacili smo neke novitete u našu igru

Jedan od najboljih igrača Partizana u pobedi nad Crvenom zvezdom Telekom od 77:63 u 23. kolu ABA lige, Milan Mačvan, ističe da je za trijumf možda najzaslužnije bilo zaustavljanje Bobana Marjanovića, koji je postigao tek poet poena,a svoje prve - tek u 26. minutu.

"Posle dva poraza od Zvezde ove sezone ušli smo motivisanije u meč, ubacili neke novitete u našu igru i mislim da se to videlo. Ovo je važna pobeda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otvara nam vrata za drugo ili treće mesto i to bi trebali da iskoristimo. Ključ je možda bio u zaustavljanju Marjanovića, koji ima strašnu sezonu, a veliku ulogu u tome odigrao je Milutinov. Puno je napredovao, mislim da je to vidljivo", rekao je Mačvan i dodao:

"Što se tiče moje igre, pokrenula me je serija Zvezde početkom druge četvrtine, Milosavljević me je pritom sjajno razigravao i vratio u meč. Ovo je jedna od naših najboljih partija ove sezone, ne najbolja, jer to je bila protiv Cedevite, ali sasvim korektna".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mačvan: Bio sam jedan od razloga što je Zvezda vodila, ali sam se posle vratio

Izvor: Sportal.rs, 02.Mar.2015, 01:13

Aleksandar Pavlović sa 19 i Milan Mačvan sa 15 poena bili su najefikasniji u redovima Parrtizana NIS, u pobedi nad Crvenom zvezdom Telekom...- Utakmica je bila teška. Spremili smo se dobro i rezultat se video. Važna pobeda, koja nam otvara vrata možda i drugog mesta. Ovo nije naša najbolja utakmica,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.