Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILINKOVIĆ: Zadovoljan sam i trudom igrača i rezultatom

Partizan je na zatvaranju sezone odigrao u Čačku 3:3 sa Borcem, u utakmici poslednjeg, 30. kola Super lige Srbije.

Trener PartizanaZoran M ilojević izmešao je karte. u timu nije bilo Saše Ilića, Ivana Šaponjića, Nikole Drinčića, Stefana Babovića, Branka Ilića, Vladimira Volkova i Nemanje Kojića, a Ivan Bandalovski je ušao u igru u drugom poluvremenu. i pored toga, naveo je da je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tim odigrao “korektno prvo poluvreme.
- Prvo poluvreme smo odigrali dobro, kontrolisali rezultat, ali smo pali početkom drugog poluvremena, što je Borac iskoristio za preokret. Zadovoljan sam trudom igrača i rezultatom – rekao je Milinković.
Novi šampion Srbije, ekipa Partizana, sezonu je završila sa 71 bodom. Imali su crno-beli priliku da osvoje duplu krunu, ali je u finalu kupa Čukarički bio bolji.
The post MILINKOVIĆ: Zadovoljan sam i trudom igrača i rezultatom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.