Lazović: Prvenstvo još nije gotovo

Izvor: RTS, 21.Okt.2014, 04:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Prvenstvo još nije gotovo

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da će njegovoj ekipi pobeda u večitom derbiju protiv Crvene zvezde mnogo značiti u nastavku Superlige Srbije, ali je istakao da prvenstvo još nije gotovo.

Pobeda u večitom derbiju donela je crno-belima dodatno samopouzdanje pred nastavak sezone i borbu na nekoliko frontova. Pred njima je duel trećeg kola Lige Evrope gde im u goste dolazi Bešiktaš. Lazović je dodao da je ovo prilika da se ekipa pokaže i najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svetlu.

"Drago mi je što nije bilo nervoze i tenzije na derbiju. Čestitao bih igračima Crvene zvezde na fer i korektonoj igri. Mi smo bili bolji za jedan gol i zasluženo pobedili. Ta pobeda će nam mnogo značiti u nastavku i biće nam lakše, ali još ništa nije gotovo", rekao je Lazović.

Fudbaleri Partizana su u subotu pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0 u devetom kolu Superlige Srbije. Pobedonosni pogodak postigao je Nikola Drinčić iz slobodnog udarca, koji je iznudio upravo Lazović.

"Nisam gledao nijedan snimak sa derbija, ali mi se čini da je (sudija Milorad) Mažić trebalo da pokaže crveni karton mom čuvaru... U ovom trenutku to i nije toliko važno. On je naš najbolji sudija i ako je on to tako procenio, ajde da mu verujem", kazao je Lazović.

Partizan u četvrtak igra meč trećeg kola Lige Evrope, a u Beograd dolazi turski Bešiktaš.

"Važna utakmica za Partizan. Posle derbija je svaku utakmicu teško igrati, ali ovo je prilika da odigramo dobro. Videćemo dokle će nas to dovesti", rekao je Lazović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.