Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Bez iznenađenja u sastavima, Partizan napada gol Steaue

Sat vremena pre početka prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona postali su poznati sastavi domaće Steaue i Partizana koji se večeras sastaju u Bukureštu na praznoj Nacionalnoj areni.

Iznenađenja u sastavima nije bilo, pre svega kada se radi o našem šampionu odnosno trener Zoran milinković se oslonio na proverene snage. Na teren će izaći tim koji je bio na terenu i na gostovanju ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Dila Gori odnosno u špicu napada će biti Božinov i Oumaru, a takođe ni i u odbrani i u veznom redu nije bilo promena.
STEAUA – PARTIZAN 20.30
Stadion: Nacionalna arena u Bukureštu. Sudija: Kevin Blom (Holandija).
STEAUA: Kožoharu – Pap, Varela, Toska, Alsenat – Briveld, Muniru, Popa, , Hamrun, Čipčiu – Tade.
PARTIZAN: Ž. Živković – Vulićević, Balažic, Fabrisio, N. Petrović – Babović, Jevtović, Brašanac, A. Živković – Božinov i Oumaru.
Direktan prenos utakmice biće emitovan na Javnom servisu odnosno jednom od kanala RTS-a.
The post KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Bez iznenađenja u sastavima, Partizan napada gol Steaue appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gazda Steaue tražio da upozna srpskog patrijarha! Bekali: Dolazim u Beograd da se zezam!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2015

Kontroverzni vlasnik rumunskog velikana imao šou pre meča sa Partizanom..Ni Popa, ni Varela, prva zvezda Steaue je kontroverzni gazda tog kluba Điđi Bekali. On je na Nacionalni stadion u Bukureštu stigao sat vremena pre početka meča sa Partizanom. I odmah ukrao šou fudbalerima. Kamere i diktafoni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milinković odbio da odgovara na glupa pitanja: Božinov nije debeo

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

Trener Partizana Zoran Milinković veruje da mogu u plej-of za Ligu šampiona posle 1:1 na gostovanju Steaui u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona, a imao je i zanimljiv razgovor sa rumunskim novinarima..."Partizan je ekipa koja više žali za pobedom. Svih 90 minuta smo hteli da igramo i iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.