Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Partizan prvi finalista!

U prvom polufinalnom duelu Kupa Srbije Partizan je opravdao ulogu favorita i savladao Vojvodinu sa 15:7 (3:2, 4:1, 3:3, 5:1). U drugom polufinalu, na bečejskom bazenu ‘Đorđe Predin Badža’ sastaju se Crvena zvezda i Radnički.

Crno-beli su ostvarili cilj i u ponedeljk od 20.00 časova će se boriti za prvi ovosezonski trofej. Predvođeni Mandićem, Subotićem, Manojlovićem, koji se ipak našao u timu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nezgodnog udarca Nikše Dobuda u sredu uveče, Gogovim i Jakšića u zanimljivom duelom, u kojem je postignuto preko 20 golova, bili su bolji od Novosađana.
Do poluvremena je tim Vladimira Vujasinovića stekao četiri gola viška. U nastavku su tu prednost održavali i uvećavali, mada su i primili dosta golova.
Za Partizan su najviše golova postigli Mandić 3, Repanović 2, Manojlović 2, Jakšić 2, Manojlović 2. U strelce su se upisali i Subotić, Asanović i Vico.
Strelci za Vojvodinu bili su Matković 2, Vasić 2, Gvozdanović, Ćatović i Šiman
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Srbije: Partizan ubedljivo do finala (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2014

Vaterpolisti Partizana prvi su finalisti Kupa Srbije. U polufinalnoj utakmici, na bazenu "Đorđe Predin" u Bečeju ekipa Vladimira Vujasinovića ubedljivo je savladala Vojvodinu sa 15:7 (3:2, 4:1, 3:3, 5:1). Najviše golova za Partizan dao je Dušan Mandić - tri, dok je u timu Vojvodine najefikasniji...

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda izgubila Kup! Radnički pobedio i zakazao duel sa Partizanom!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014

Iako je Crvena zvezda u prvoj četvrtini povela sa 3:1 do kraja susreta Radnički je uspeo da preokrene rezultat i zasluženo slavi u polufinalu, pa će se za trofej boriti sa Partizanom koji je ranije pobedio Vojvodinu..Vaterpolisti Crvene zvezde u drugom polufinalu izgubili su od Radničkog 6:10 (3:1,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.