KOME ĆE 13 BITI SREĆAN BROJ: Počinje rasplet u JSL, Partizan i Zvezda nastavljaju trku!

Izvor: Press, 21.Nov.2014, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOME ĆE 13 BITI SREĆAN BROJ: Počinje rasplet u JSL, Partizan i Zvezda nastavljaju trku!

Rasplet u jesenjem delu fudbalske Superlige Srbije počinje ovog vikenda kada u najzanimljivijim utakmicama 13. kola lider Partizan dočekuje Napredak, a aktuelni šampion Crvena zvezda gostuje poslednjeplasiranom Radničkom iz Kragujevca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Crno-beli imaju četiri boda više od večitog rivala i trijumf protiv Kruševljana, koji su daleko od prave forme, skoro sigurno bi značio i prvo mesto tokom zimske pauze, dok crveno-beli, posle kiksa u prošlom kolu protiv Čukaričkog na Marakani, nemaju izbora i moraju da pobede u Kragujevcu.

Iz drugog plana šansu da pokvari planove Beograđanima vrebaće Vojvodina, i to baš u glavnom gradu protiv preporođenog Rada, koji je na krilima gostujućeg trijumfa protiv Jagodine u prethodnom kolu.

PROČITAJTE JOŠ:
MISIMOVIĆ ODBIO CRVENO-BELE: Jedan od najboljih BiH igrača neće u Zvezdu!
"Pike mora da se fokusira na fudbal!"
LALATOVIĆ: Babović najbolji igrač JSL, zaslužuje poziv u reprezentaciju!
   
Upravo Jagodince i ovog vikenda čeka težak posao, s obzirom na to da gostuju ekipi Čukaričkog na Banovom Brdu, a sjajna forma ekipe Vladana Milojevića i neosporan kvalitet, nikome ne daju mnogo nade.

Voždovac će protiv Novog Pazara pokušati da definitivno uđe u "mirnu luku", a OFK Beograd na Karaburmi protiv Mladosti iz Lučana da zacementira poziciju u gornjem delu tabele.

Konačno, Donji Srem u Pećincima dočekuje Spartak i želi da pokaže kako pobeda protiv Vojvodine u prethodnom kolu, u Novom Sadu, nije bila slučajnost, a čačanski Borac na svom terenu pokušaće protiv niškog Radničkog da se vrati na pobednički kolosek.

Raspored 13. kola Superlige:

Subota: Radnički Kragujevac - Crvena zvezda, Donji Srem - Spartak, Rad - Vojvodina, Voždovac - Novi Pazar (13.00), Borac Čačak - Radnički Niš (17.00) 

Nedelja: Čukarički - Jagodina, OFK Beograd - Mladost Lučani (13.00), Partizan - Napredak (17.00).

Tabela: Partizan 31 bod, Crvena zvezda 27, Vojvodina 25, Čukarički 22, Novi Pazar 20, OFK Beograd 18, Mladost Lučani 17, Spartak 16, Rad 14, Jagodina 14, Donji Srem 14, Borac Čačak 11, Voždovac 11, Napredak 10, Radnički Niš 10, Radnički Kragujevac 6.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.