Juniori Partizana pobedili Zvezdu i osvojili titulu prvaka Srbije! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Partizana pobedili Zvezdu i osvojili titulu prvaka Srbije! (FOTO)

Juniorski tim Partizana najbolji je u državi.

Crno-beli su u finalu, u Hali sportova na Novom Beogradu, savladali večitog rivala i finalistu juniorske Evrolige Crvenu zvezdu rezultatom 51:48 (11:13, 15:8, 15:17, 10:10).

Oba tima su imala pojačanja u vidu igrača koji su kvalitetom duboko već zagazili u seniorske vode, Vanju Marinkovića i Borišu Simanića, ali je junak bio Slobodan Jovanović, čija je trojka u završnici bila ključna za ishod meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Utakmicu je inače obeležio loš procenat šuta i jednih i drugih.

Partizan je bolje odigrao u finišu utakmice i serijom 7:0 preokrenuo od 43:47 do 50:47, kada je i prelomio meč.

Crveno-beli su imali priliku da izbore produžetak, ali su bili neprecizni u dva navrata pre nego što je sirena označila kraj meča.

Marinković je sa 20 poena bio najbolji kod Partizana, Jovanović je dodao 15, dok se kod Zvezde istakao Aleksa Radanov sa 19 poena.

Šampioni Srbije u sezoni 2015/16

Juniori #KKPartizan NIS pic.twitter.com/H3UjHMmGTY

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) May 26, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.