Grobari, Vujošević vas neće izneveriti!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobari", Vujošević vas neće izneveriti!

Košarkaški klub Partizan dobio je još jedan nizak udarac tokom prethodne nedelje zbog čega je egzistencija crno-bele institucije dovedena u pitanje ali čak i u takvoj situaciji trener Duško Vujošević ostaje da stoji uspravno za kormilom svog broda.

Vicešampion Srbije trenutno se nalazi u magli nakon što je klub ostao bez čitave petorke nakon završetka sezone a finansijska konsolidacija za sada je mrtvo slovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na papiru.

Želje i mogućnosti čelnika KK Partizan NIS nalaze se u raskoraku a posao biva dodatno otežan kada se dogode situacije poput one iz prethodne nedelje kada je Nikola Milutinov tužio klub i ostavio crno-bele bez obeštećenja od transfera u Olimpijakos.

Jedno od bitnih pitanja u datim okolnostima tiče se ostanka trenera Duška Vujoševića na čelu ekipe. Trofejnom stručnjaku je istekao ugovor ali je u razgovoru za "Novosti" potvrdio da će ostati u klubu.

"Jesam trener Partizana, ostajem u klubu i, izvršiću prozivku pred početak sezone u ponedeljak 17. avgusta" poručio je Vujošević.

Strateg Partizana trenutno se nalazi na odmoru a nedavno je objasnio kako mu je ugovor istekao i kako još uvek nije bilo razgovora o produžetku saradnje. Uprkos tome što mu klub duguje pozamašnu svotu novca, Vujošević nema nameru da napusti brod koji se nasukao i pokušava da se vrati na pravi kurs.

"Trenutno sam trener Partizana. Ima i te kako ljudi u klubu kojima izuzetno kasne plate, po godinu dana i više, pa nisu takvu situaciju iskoristili da prekinu radni odnos" dodao je Vujošević.

Kako trenutno stoje stvari, Partizan će i u narednoj sezoni sa klupe voditi Duško Vujošević koji će pre svega imati zadatak da oformi bilo kakav tim pred početak takmičenja u ABA ligi.

Podsećamo da su Partizan već napustili Dragan Milosavljević, Saša Pavlović, Milan Mačvan, Boris Dalo i Nikola Milutinov a pojačanja za sada nema ni na vidiku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.