(FOTO) ABUBAKAR STIGAO U SLOVENIJU: Kamerunac se pridružio saigračima iz Partizana

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ABUBAKAR STIGAO U SLOVENIJU: Kamerunac se pridružio saigračima iz Partizana

Da bi me navijači zavoleli nije potrebno da s njima idem na večeru, nego da igram u kontinuitetu i dajem golove, rekao je novi napadač crno-belih

Kamerunac Abubakar Oumaru stigao je noćas oko 21.30 u Pohorje i pridružio se ekspediciji Partizana koja se nalazi na pripremama.

Bivši napadač Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodine po doalasku u hotel „Arena“ se izljubio s nekadašnjim saigračem iz Novog Sada Miroslavom Vulićevićem i trenerom Zoranom Milinkovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s kojim je sarađivao na Karađorđu.

- Partizan je veliki klub, koji funkcioniše kao familija i ovde sam došao da bih osvajao trofeje i igrao Evropu. Najbolje bi bilo Ligu šampiona, ali može i Liga Evrope. Ugovor smo potpisali na dve godine i verujem da ću postići 15 golova, kao broj koji nosim na dresu. Neće biti nikakav problem da se adaptiram jer znam mnogo igrača, ali priznajem da će mi trebati dve nedelje da se vratim u formu, budući da sam trenirao samo sedam dana - kaže Kamerunac.

Kao neko ko je pre crno-belog dresa nosio onaj crveno-beli najvećeg rivala, Oumaru je svestan da ga samo golovi mogu pretvoriti u ljubimca navijača Partizana.

- Da bi me navijači zavoleli nije potrebno da s njima idem na večeru, nego da igram u kontinuitetu i dajem golove. Nije mi važno gde igram, da li levo, desno ili u centru, jer gde god me trener stavi moram ili da postižem golove ili da asistiram. Protiv Parttizana sam davao golove, a sada moram da se iskupim i postižem ih za Partizan.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZORAN MILINKOVIĆ: Probaćemo Fabrisija i na levom beku

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2015, 10:10

Fudbaleri Partizana otputovali su nedavno za Sloveniju kako bi odradili drugi deo priprema za nikada raiji start nove Jelen Superlige Srbije koja će od ove sezone igrati po “belgijskom sistemu”.. Crno-beli su nedavno predstavli novo pojačanje, u klub je stigao Oumaru Abubakar, napadač koji je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.