(FOTO) ABUBAKAR STIGAO U SLOVENIJU: Kamerunac se pridružio saigračima iz Partizana
Foto: Kurir Sport

Došao po trofeje i igranje u Evropi

(FOTO) ABUBAKAR STIGAO U SLOVENIJU: Kamerunac se pridružio saigračima iz Partizana

Fudbal -
Da bi me navijači zavoleli nije potrebno da s njima idem na večeru, nego da igram u kontinuitetu i dajem golove, rekao je novi napadač crno-belih
1 / 2 Foto: Kurir Sport

Kamerunac Abubakar Oumaru stigao je noćas oko 21.30 u Pohorje i pridružio se ekspediciji Partizana koja se nalazi na pripremama.

Bivši napadač Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodine po doalasku u hotel „Arena“ se izljubio s nekadašnjim saigračem iz Novog Sada Miroslavom Vulićevićem i trenerom Zoranom Milinkovićem s kojim je sarađivao na Karađorđu.

Abubakar Oumaru, Foto: Kurir sport
Abubakar Oumaru, Foto: Kurir sport

- Partizan je veliki klub, koji funkcioniše kao familija i ovde sam došao da bih osvajao trofeje i igrao Evropu. Najbolje bi bilo Ligu šampiona, ali može i Liga Evrope. Ugovor smo potpisali na dve godine i verujem da ću postići 15 golova, kao broj koji nosim na dresu. Neće biti nikakav problem da se adaptiram jer znam mnogo igrača, ali priznajem da će mi trebati dve nedelje da se vratim u formu, budući da sam trenirao samo sedam dana - kaže Kamerunac.

Kao neko ko je pre crno-belog dresa nosio onaj crveno-beli najvećeg rivala, Oumaru je svestan da ga samo golovi mogu pretvoriti u ljubimca navijača Partizana.

- Da bi me navijači zavoleli nije potrebno da s njima idem na večeru, nego da igram u kontinuitetu i dajem golove. Nije mi važno gde igram, da li levo, desno ili u centru, jer gde god me trener stavi moram ili da postižem golove ili da asistiram. Protiv Parttizana sam davao golove, a sada moram da se iskupim i postižem ih za Partizan.

Abubakar Oumaru, Foto: Kurir sport
Abubakar Oumaru, Foto: Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track