FK Partizan nastavio da pomaže svima iz porodice crno-belih

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan nastavio da pomaže svima iz porodice crno-belih

Fudbalski klub Partizan nastavio je finansijski da pomaže ostale članove Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, saopštili su danas crno-beli.

Kako se navodi, predsednik Fudbalskog kluba Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura su i pored teške situacije u klubu, pružili pomoć ostalim članovima JSD, koja se pre svega ogleda u materijalnom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i "svakom drugom smislu".

Atletski klub, Veslački klub, Šah klub, Ženski košarkaški klub, Klub dizanja tegova, Biciklistički klub, Streljački klub, Kuglaški klub i Džudo klub Partizan zahvalili su Fudbalskom klubu na finansijskoj pomoći.



"Koristimo ovu priliku da zahvalimo na finansijskoj pomoći dobijenoj od FK Partizan, koja nam je veoma značajna za realizaciju naših budućih planova i za uslovno rečeno manje klubove u okviru JSD Partizan. Na ovaj način je potvrdjeno da solidarnost unutar crno-bele porodice postoji, naročito kada je FK u pitanju, što klubovima olakšava funkcionisanje",
navodi se u zajedničkom saopštenju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vučelić optimista pred meč sa Videotonom: Vreme da Suma pokaže pravo lice

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2017, 09:32

Nedostajalo mu je samopouzdanja, verujem da bi upravo on mogao da nam donese prevagu. Verujem u uspeh, bolja smo ekipa - poručio je predsednik crno-belih PARTIZAN u prvom meču protiv Videotona nije imao pojedinca raspoloženog da povuče i donese razliku koja bi obezbedila mirniji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.