Izvor: Njuz.net, 05.Feb.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan dao 120 odsto svojih mogućnosti da otera Živkovića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 5. februar 2016, (Njuz) – Čelnici Fudbalskog kluba Partizan, nakon teške i iscrpljujuće borbe, uspeli su da se izbore sa Andrijom Živkovićem i odstrane ga iz prve postave, saopšteno je iz kluba.
Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže kako se Živković svojim dobrim partijama u jesenjem delu prvenstva pokazao kao žilav igrač za upravu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << koja je po svaku cenu želela da ga natera da potpiše novi, po njega štetan, ugovor.
– Živković je kao najbolji igrač Partizana tokom dosadašnjeg dela prvenstva pokušavao da osujeti naše namere da ga nateramo da pristane na uslove koji mu ne odgovaraju, čime je na sebe navukao bes uprave i navijača. Srećom, mi se nismo predavali, dali smo 120 odsto svojih mogućnosti i na kraju smo slavili u ovom teškom i neizvesnom meču – rekao je Iliev.
On je optužio Živkovića da je kriv za sadašnju situaciju u Partizanu jer je svojim odličnim igrama prisilio klub da ga proda bez njegovog znanja pod uslovima koji nikome ne odgovaraju.
– Iako nam njegove dobre partije u dresu reprezentacije i Partizana nisu išle na ruku, ostavili smo srce na terenu da bismo ga sa priprema na Kipru poslali da trenira sa drugom postavom u Teleoptiku čime je ovaj težak meč okončan, a naša pobeda čista kao suza. Živković od danas nije više pretnja upravi kluba koja će moći da nastavi sa unazađivanjem kluba. Klub najverovatnije čekaju penali koje će morati da plati Zahaviju, ali pripremićemo se dobro da pobedimo i u izvođenju penala – zakčjučio je Iliev.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.