Partizan je posle teške borbe ipak uspeo da savlada Andriju Živkovića
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

05. feb. 2016

FK Partizan dao 120 odsto svojih mogućnosti da otera Živkovića

BEOGRAD, 5. februar 2016, (Njuz) – Čelnici Fudbalskog kluba Partizan, nakon teške i iscrpljujuće borbe, uspeli su da se izbore sa Andrijom Živkovićem i odstrane ga iz prve postave, saopšteno je iz kluba.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže kako se Živković svojim dobrim partijama u jesenjem delu prvenstva pokazao kao žilav igrač za upravu koja je po svaku cenu želela da ga natera da potpiše novi, po njega štetan, ugovor.

– Živković je kao najbolji igrač Partizana tokom dosadašnjeg dela prvenstva pokušavao da osujeti naše namere da ga nateramo da pristane na uslove koji mu ne odgovaraju, čime je na sebe navukao bes uprave i navijača. Srećom, mi se nismo predavali, dali smo 120 odsto svojih mogućnosti i na kraju smo slavili u ovom teškom i neizvesnom meču – rekao je Iliev.

On je optužio Živkovića da je kriv za sadašnju situaciju u Partizanu jer je svojim odličnim igrama prisilio klub da ga proda bez njegovog znanja pod uslovima koji nikome ne odgovaraju.

– Iako nam njegove dobre partije u dresu reprezentacije i Partizana nisu išle na ruku, ostavili smo srce na terenu da bismo ga sa priprema na Kipru poslali da trenira sa drugom postavom u Teleoptiku čime je ovaj težak meč okončan, a naša pobeda čista kao suza. Živković od danas nije više pretnja upravi kluba koja će moći da nastavi sa unazađivanjem kluba. Klub najverovatnije čekaju penali koje će morati da plati Zahaviju, ali pripremićemo se dobro da pobedimo i u izvođenju penala – zakčjučio je Iliev.

Miroslav Vujović

  1. Ja sam kaže:

    To, Upravo!!
    Treba saseci u kolenu sve te nabedjene talente koje dignu nos cim postanu najbolji na svetu.

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Uostalom ko je on da misli da u Srbiji, za svoj rad, treba da dobije pare za sebe, a ne za mafiju oko sebe?!

  3. Баш Рђа kaže:

    Спортисти су брука Србије, само скрећу пажњу са грандиозних успеха владе, још се понекад огребу за неко сликање са председником и премијером, шлихтаре. И за сваку ту њихову као медаљу првака света по 20000 евра, к*о да је то орден ил* диплома. Хитно да се ватерполистима пробуши базен, Ноле да узме прахер уместо рекета да отресе тепихе а Ивани Шпановић да се бетонира онај њен песак, од спортова само фарма и парови.

    1. voya montoya kaže:

      Nisu sportisti krivi što je sport opijatan za mase,hormoni su čudo Svetskog poretka i srpskog genoma.Reče Pepe Toma…

      1. Баш Рђа kaže:

        Тома није био баш вешт са лоптом, онако округла и одскаче (зато је бежао са физичког на факултету), ал* са лопатом на 2 метрa, све су медаље његове. А наш данас пристојни аца, некад је био ватрени (више топли) вођа хулигана на шаховској олимпијади.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *