Euforija u Baru - Stiže Partizan, Topolica rasprodata!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija u Baru - Stiže Partizan, "Topolica" rasprodata!

Sportska dvorana "Topolica" biće ispunjena do poslednjeg mesta na sutrašnjoj premijeri ABA lige pošto su sve karte za duel Mornara i Partizana već rasprodate.

Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji uvek je bio magnet za ljubitelje ovog sporta u čitavom regionu pa uopšte ne čudi što su karte za sutrašnji meč Mornara i Partizana rasprodate. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Sportska dvorana "Topolica" u Baru biće ispunjena do poslednjeg mesta tokom sutrašnjeg duela Mornara i Partizana, a izvesno je da ne bi bilo drugačije sve i da može da primi duplo više posmatrača.

Tribine "Topolice" mogu da prime nešto više od 2.500 navijača pa nema sumnje da nas u subotu očekuje sjajna atmosfera na utakmici koja će predstavljati debi Mornara u ABA ligi.

Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo ko će imati veću podršku ali nas ne bi iznenadilo da "Grobari" u velikom broju dođu na utakmicu jer Partizan na crnogorskom primorju ima veliki broj navijača.

Utakmica prvog kola ABA lige između Mornara i Partizana igra se u subotu od 19 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.