Dupli trijumf Partizana u Novom Sadu, Milutinov dominirao!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupli trijumf Partizana u Novom Sadu, Milutinov dominirao!

Osim fudbalera Partizana koji su večeras protiv Vojvodine osvojili važne bodove u borbi za titulu, u Novom Sadu su gostovali i košarkaši crno-belih.

Poput fudbalera, i ekipa Duška Vujoševića je večeras bila bolja od ekipe Vojvodine. Doduše, radeilo se o prijateljskom susretu, u sklopu poslednjih priprema za nastavak domaće Superlige.

Partizan je slavio rezultatom 91:78, po četvrtinama 22:20, 23:14, 26:23, 20:21.

Crno-beli su utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prelomili u svoju korist već u drugoj četvrtini i do kraja meča su uspešno održavali značajnu rezultatsku prednost.

Glavna uloga u večerašnjoj utakmici pripala je centru Partizana Nikoli Milutinovu, koji je upisao 25 poena i bio ubedljivo najefikasniji pojedinac na terenu.

U odsustvu Saše Pavlovića, Milutinova su pratili Murić sa 16, Andrić sa 15, Mačvan sa 13 i kapiten Milosavljević sa 10 poena.

Vojvodinu su predvodili Jeremić sa 16, Branković sa 13 i Novak sa 12 poena.

U trećem kolu Superlige, Vojvodina 6. maja dočekuje Konstantin, a Partizan istog dana gostuje FMP-u u Železniku, naravno ukoliko pre toga reši aktuelno pitanje suspenzije zbog neisplaćenih kazni iz prošle sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.