Duel lidera u Bačkoj Palanci, Partizan na Batu Mirkovića

Izvor: RTS, 13.Okt.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duel lidera u Bačkoj Palanci, Partizan na Batu Mirkovića

U šesnaestini finala Kupa Srbije Crvena zvezda će igrati u Bačkoj Palanci protiv ekipe Bačke, lidera Prve lige Srbije. Partizan gostuje Sinđeliću, koji sa klupe predvodi Zoran Mirković. Čukarički odbranu trofeja počinje na Kosovu i Metohiji, u Zubinom Potoku.
Određeni su parovi osmine finala Kupa Srbije. Gledaćemo duel >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva lidera, Superlige i Prve lige, u kome će Crvena zvezda igrati protiv Bačke. Partizan će za protivnika imati Sinđelić, koji sa klupe predvodi Zoran Mirković. Branilac trofeja, ekipa Čukaričkog, igraće protiv Mokre Gore u Zubinom Potoku.

Vojvodina ide u Lazaravec gde će igrati sa Kolubarom.
U samo dva duela sastaju se superligaši. Metalac će u Gornjem Milanovcu ugostiti OFK Beograd, dok će Javor igrati kraj Jošanice protiv ekipe Novog Pazara. U dva duela, takođe, sastaće se timovi iz nišeg ranga od elitnog - Bežanija igra protiv kragujevačkog Radničkog, a Moravac iz Mrštana protiv kruševačkog Napretka.
Bivši reprezentativac nekadašnje Jugoslavije i dva puta selektor državnog tima Ilija Petković izvlačio je parove.
U šesnaestini finala Kupa Srbije igra se jedna utakmica, a ona je na programu 28. oktobra. Za razliku od ranijih sezona, u toku ove kalendarske godine biće odigran još samo jedan meč u Kupu (osmina finala), dok su četvrtfinala, polufinala i finale na programu 2016. godine.
Osmina finala Kupa na programu je 2. decembra.
Kompletni parovi šesnaestine finala Kupa Srbije:
Mokra Gora - Čukarički
Bačka - Crvena zvezda
Sinđelić - Partizan
Kolubara - Vojvodina
BSK Borča - Mladost Lučani
Metalac - OFK Beograd
Bežanija - Radnički Kragujevac
Novi Pazar - Javor
Inđija - Rad
Zemun - Spartak
Sloga Petrovac na Mlavi - Voždovac
Moravac Orion Mrštane - Napredak
Proleter Novi Sad - Jagodina
Loznica - Radnički Niš
Radnik - Donji Srem
ČSK Pivara - Borac Čačak
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.