Drinčić: Odigrao sam poslednju utakmicu za Partizan

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2014, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić: Odigrao sam poslednju utakmicu za Partizan

Fudbaleri Partizana plasirali su se u Ligu Evrope, ali će tamo, kao i na domaćem frontu, biti bez pomoći jednog od najboljih igrača - Nikole Drinčića.

Odlični vezni fudbaler potvrdio je posle meča u Bakuu da napušta crno-bele i seli se, kao što je već bilo najavljeno, kod Aleksandra Stanojevića i Vladimira Stojkovića u Makabi iz Haife.

- Ovo je bila moja poslednja utakmica u crno-belom dresu, potpisao sam za Makabi. Odlazim srećan, jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Partizan plasirao u Ligu Evrope - rekao je za Novosti Drinčić posle revanša plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Nefčija.

Podsetimo, nakon nedavne informacije da se Drinčić seli u Makabi, iz kluba je usledio demanti iste,

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

B92: Smiljanić 3. put u Partizanu

Izvor: B92, 29.Avg.2014

Milan "Lola" Smiljanić opet će nositi dres Partizana, kako saznaje B92 vezni fudbaler će treći put da se vrati u Humsku...Smiljanić je 2013. poslednji put napustio crno-bele kada je prešao u turski Genčlerbirli, ali je retko dobija šansu u Ankari...Poslednjih dana se spekulisalo da bi mogao da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.