Đurić i više nego zabrinut posle loših rezultata Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić i više nego zabrinut posle loših rezultata Partizana

Predsednik crno-belih razočaran učinkom fudbalera u prethodna tri meča, ali tvrdi da Marko Nikolić i dalje ima poverenje uprave

Partizan je neočekivano posle pobede u derbiju vezao tri loša rezultata – jedan težak poraz u Ligi Evrope od Bešiktaša, a u domaćem prvenstvu Jagodina je uspela da osvoji tri boda protiv crno-belih, dok su igrači OFK >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Beograda uzeli jedan.

Predsednik Partizana Dragan Đurić je iznenađen i razočaran ovakvim učinkom tima.

„Razočaravajuće. Nisam očekivao ovakav rasplet. Tema za razmišljanje svih nas u klubu. Posebno za struku“, rekao je Đurić za Žurnal.

Prvi čovek crno-belih veruje da je situacija više nego ozbiljna i da je on zabrinut.

„I više nego zabrinut! Sa timom i uslovima kakve ima Partizan ovako nešto nije smelo da nam se dogodi. Hajde poraz od Turaka, mnogo su jaki, ali neuspesi protiv Jagodine i OFK Beograda...“.

Umesto da posle pobede nad Crvenom zvezdom igrači Partizana dobiju dodatni elan oni su upali u loš period.

„Čudno. Deluje kao opuštanje. Pitanje za struku... Tragično je da najstariji igrači: Danko Lazović, Saša Ilić i Nikola Drinčić najviše trče, izgaraju. Ako hoćemo da pobedimo, moramo da stvorimo mnogo više šansi, forsiramo našu prepoznatljivu pas igru. Ne znam šta se dešava“, rekao je Đurić.

On je ipak naglasio da Marko Nikolić „naravno“ uživa poverenje uprave, kao i da veruje u izlazak kriza već protiv Vojvodine, ali samo ako se ekipa bude borila kao u drugom poluvremenu utakmice sa OFK Beogradom.

„Partizan ima najkvalitetnije igrače, najjači tim. U poslednjih godinu i po dana skoro niko nas nije napustio. Za razliku od drugih, koji su preko leta ostajali čak i bez desetorice. E, zato moramo da imamo rezultate“.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ĐURIĆ: Samo bolesnik može da pomisli da je Partizan prodao utakmicu!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014

Predsednik crno-belih kategorički negira vest koju su preneli mađarski mediji o tome da postoji mogućnost da je meč protiv Jagodine namešten..Kao grom iz vedra neba udarila je u srpski fudbal vest da je Singapurac Vilson Raž Perumal, čovek koji je poznat kao član kladioničarske mafije i neko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.