Disciplinci udaraju jako: Kažnjeni Partizan, Zvezda i Vojvodina! Iliev udaren po džepu, Čapelja izbačen iz fudbala

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinci udaraju jako: Kažnjeni Partizan, Zvezda i Vojvodina! Iliev udaren po džepu, Čapelja izbačen iz fudbala

Voždovcu nisu oduzeti bodovi, samo novčana kazna za propust sa premijere protiv Spartaka

Pune ruke posla za članove Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. I žestoke kazne za propuste od početka sezone.

Na današnoj sedmici ovog tela najgore je - sasvim očekivano - prošao Dragan Čapelja, zaposlen u ženskom fudbalskom klubu Vojvodina, koji je izbačen iz fudbala, jer je na meču >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv Crvene zvezde ošamario igračicu gostujučeg kluba, Jovanu Miladinović.

Taj skandal potresao je fudbalsku Srbiju minulih dana, a reakcija disciplinaca bila je efikasna.

Disciplinska komisija FSS suspendovala je Dragana Čapelja i zatražila dopinske izjave zbog skandala tokom meča ŽFK Vojvodina – ŽFK Crvena zvezda, kada je udario šamar igračici ŽFK Crvena zvezda Jovani Miladinović. Njemu je izrečena mera zabrane vršenja svih sportskih funkcija, a konačna kazna biće mu izrečena na narednoj sednici disciplinskih organa FSS“, kaže se u saopštenju za javnost Disciplinske komisije.

Znatno blaže, ali svakako loše, prošao je sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, koji se na tapetu disciplinaca našao „zbog izjava na račun suđenja“. Podsetite se šta je rekao OVDE.

Ni to nije sve kad su crno-beli u pitanju.

Zbog velike količine pirotehničkih sredstava u meču sa Vojvodinom, klub iz Humske kažnjen je sa 200.000 dinara i jednim mečom bez publike, uslovno na godinu dana“.

A sa susreta treće runde Superlige po džepu su udareni i Novosađani.

Vojvodina je zbog incidenata na tribinama kažnjena sa 100.000 dinara“.

I Crvena zvezda je bila tema disciplinaca.

Crvena zvezda je kažnjena sa 300.000 dinara zbog velike upotrebe pirotehničkih sredstva njenih navijača u mečevima sa Voždovcem i Mladosti u Lučanima“.

Na kraju, osvrt na prvog kolo. Reč je o previdu administracije Voždovca, koja je dozviolila Petru Stupareviću da zaigra u prvom kolu protiv Spartaka iako nije imao 16 godina, što je protivno propisima. Zmajevi moraju da plate 350.000 dinara.

Prvi put da zbog ovakvog slučaja nije izrečena kazna oduzimanja bodova, ali komisija smatra da je sve učinjeno iz nehata i zbog toga su kažnjeni pojedinci i klub“, rekao je po okončanju sastanka Žarko Stevanović, predsednik čovek Disciplinske komisije FSS, uz napomenu da je predstavnik Voždovca Miloš Mirković kažnjen 80.000 dinara, a mladi fudbaler Filip Stuparević 25.000 dinara.

(FOTO: MN Press, Star sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rigorozno - "Večiti" lakši za 580.000 dinara!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je u četvrtak oštre kazne klubovima i pojedincima zbog različitih prekršaja. Najviše će platiti Zvezda, Partizanu zaprećeno pražnjenjem tribina...Članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedali su u četvrtak i doneli nekoliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.