DULE SE JAVIO IZ FRANCUSKE: Vujošević STRAŠNO ISPROZIVAO Todorića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2017, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DULE SE JAVIO IZ FRANCUSKE: Vujošević STRAŠNO ISPROZIVAO Todorića (FOTO)

Bivši trener Partizana bez dlake na jeziku.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić dao je danas dramatičnu izjavu da Košarkaškom klubu preti stavljanje ''kluča u bravu'' ukoliko ne budu obnovljeni ugovori sa dva sponzora, kompanijama NIS i Telekom jer se crno-beli nalaze u teškoj finansijskoj situaciji. Međutim, Todorić nije očekivao da ć osuda njegovih reči stići ni manje ni više, nego od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovog dugogodišnjeg saradnika i legendarnog trenera Partizana Duška Vujoševića, novog selektora BiH, koji je nedavno završio saradnju sa francuskim Limožom.

GROBARI ĆE SE ODUŠEVITI: Srbin naučio saigrače da pevaju OMILJENU pesmu navijača Partizana (VIDEO)

TVITER SE ZAPALIO: Košarkaš Spartaka dao izjavu koja će KUPITI Grobare i RAZBESNETI Delije (FOTO)

 - Neverovatno mi je što se gospodin Dragan Todorić ogrlašava i procenjuje da li je ova sezona bila uspešna, pošto je on sportski direktor. To je pitanje za nekog drugog, a taj može da proceni da li je Todorićev rad uspešan.Ove procene stavljanja ključa u bravu Partizana ne potpadaju pod njegov posao, već spadaju u njegove odbrambene mehanizme. Todorić zna da Partizanu predstoji ''perestrojka'', prestrojavanje, i zna da će klub dobiti osnoivna minimalna sponzorstva. Započinjući tu priču, on želi da bude zaslužan za njihovo dobijanje i da kao takav u novim promenama ponovo preživi. Da su dinosaursi imali njegovu sposobnost preživljavanja, najmanje bi dva-tri preživel - oštar je bio Vujošević.

SUPERLIGA: Partizan STOTKOM RAZVALIO Spartak u Beogradu (GALERIJA)

UGOVOR IZ SNOVA: Bogdanu stigla ponuda koja se NE ODBIJA! (FOTO)

To nije bio kraj Vujoševićeve kritike ukupnog stanja u klubu.

 - Postoje ljudi koji moraju time da se bave, a ako oni nisu u stanju da rešavaju probleme, moraju da prepuste drugima, koji će da rade bolje, žrtvujući se za klub. I ne mislim da će Partizan staviti ključ u bravu. Sada Partizan funkcioniše onako kako mnogima odgovara, a klub će se u toj meri podržavati da će i narednih sezona ostati u istoj ulozi, ništa više od toga. Očigledno je da unutar kluba moraju da se nađu neka kadrovska rešenja koja će da omoguće da Partizan funkcioniše tako što se neće samo oslanjati na velike sponzore, već i na druge prilive sredstava.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dule Vujošević o dinosaurusima, Todoriću i perestrojci u Partizanu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2017, 10:51

“Pre svega, čestitam treneru Marku Nikoliću i igračima. Nisam imao priliku da gledam utakmice, ali sam video neke golove što su primali posle gol-auta. Nema dileme da su zaslužili pehar, ali je moguće da im nije do kraja otimano u prvenstvu, iz neke druge matematike", dotakao se trofejni stručnjak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.