Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRES NA POKLON: Partizan čašćava navijače (PRAVILA)

KK Partizan vam nudi mogućnost da glasate za igrača koji po vama zaslužuje mesto u startnoj petorci igrača koji su najviše doprineli osvajanju trofeja ovog kluba u periodu od 1976-1981 (Na adresi home.kkpartizan.rs).

KK Partizan je imidž velikog kluba počeo da stiče kao domaćin u Hali sportova, gde je i osvojena prva titula prvaka Jugoslavije pre tačno 40 godina. Ovaj izuzetno važan period u istoriji Kluba krunisan je sa dva međunarodna trofeja (Kup >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Radivoja Koraća 1978. u Banjaluci i 1979. u Beogradu), Kupom Jugoslavije (1979) i još jednom titulom (1981).
U čast legendarnim timovima Partizana, a povodom utakmice koju će Partizan 29. februara 2016.igrati protiv KK Cedevita baš u Hali Sportova, organizujemo nagradnu igru u kojoj vi navijači, možete da glasate za po vama najboljeg igrača iz generacija koje su donele Partizanu prve trofeje u istoriji. Pet igrača sa najviše dobijenih glasova („startna petorka“) biće specijalni gosti na pomenutoj utakmici 29. februara.
Više o pravilima i načinu učestvovanja u nagradnoj igri pročitajte OVDE.
Znate li za koje NFL klubove navijaju Aleksandar Džikić i Kevin Džons?
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.