Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽI SVAKI GROBAR: Crno-bela svadba i pesma mladenaca je pravi hit na internetu! (VIDEO)

Mladenačka pesma sa jedne svadbe u Srbiji pravi je hit na društvenim mrežama, a Grobari ne prestaju sa komentarima oduševljenja.

Mladenci sve češće na različite načine stupaju u brak, a ovaj mladi par je to uradio na originalan način. Evidentno je da su oboje veliki navijači Partizana, što su podelili sa svim gostima na njihovom venčanju.
Oni su uz tortu na kojoj je pisalo ‘Jug’ i ‘Grobari’, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uz neizostavan grb Partizana, otpevali dobro poznatu pesmu ‘Crno-bela ruža’ koju su izvorno snimili pre nekoliko godina Zorana Pavić i bivši golman Partizana Đorđe Pantić.
Svaki Grobar bi se na ovu izvedbu naježio. Svaka čast!

The post DA SE NAJEŽI SVAKI GROBAR: Crno-bela svadba i pesma mladenaca je pravi hit na internetu! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.